Matchday !

Vanavond trekken onze jongens naar de Vlaams-Brabantse eerste provincialer VK Linden voor hun derde oefenmatch.

De tegenstander mocht vorig seizoen even proeven van het nationale voetbal, maar hun avontuur was van korte duur en beperkt tot één seizoen.

ASV Geel speelde vorige zondag ‘vriendschappelijk’ thuis tegen KFC Alken in een wedstrijd die normaal 2 keer 50 minuten zou duren.
Met hoge pressing duwde het de bezoekers achteruit en toen Amin Oilil een vrije trap mocht geven die volledig verkeerd werd beoordeeld door de doelman van de tegenpartij, stond het vrij snel 1-0.
Oilil gaf trouwens zijn visitekaartje af en speelde een sterke partij.
Ook Edouard Matafadi trapte er eentje tegen de netten – na alweer een vrije trap – deze keer genomen door Hakim Bohrasasar.
Na de rust mochten er heel wat andere spelers het veld op van Bart Janssens, maar het spelbeeld veranderde nauwelijks : KFC Alken kwam niet in de buurt van Oussayd Belkouch. Dat moet een bezoekende verdediger bijzonder gefrustreerd hebben, want na 20 minuten in de tweede helft gingen de poppen aan het dansen en maakte hij met een ongezien schandalige tackle een einde aan de match.
Zijn ongelukkige slachtoffer Ato Morgan moest met een ernstige voetblessure afgevoerd worden naar het ziekenhuis.                 Inmiddels is Ato geopereerd aan zijn enkel en steekt hij voor zes weken in het gips.

Voor deze avond hopen wij echter op een faire partij en dat de beste mogen winnen !