Op de start van de competitie is het nog enkele weken wachten, maar morgen speelt ASV Geel thuis al wel zijn eerste match met inzet voor de tweede ronde van de Croky Cup. Tegenstander van dienst is traditieclub R. Leopold F.C. Met stamnummer 5 (opgericht in 1892!) zijn zij de oudst nog actieve club in Brussel. Ooit speelden zij in de hoogste afdeling in België, maar later zakten ze zelfs weg tot in de provinciale reeksen. Momenteel komen de roodwitten uit in de derde amateurliga. In de eerste ronde van de Beker schakelden zij A.R.S.E. Floreffe uit op verplaatsing met 1-2.

Met Arnor Angeli (o.a. ex – Standard) hebben zij een speler in de rangen die het klappen van de zweep kent. Axel Bossekota Bofunda kennen we nog van zijn passage bij ASV Geel in het seizoen 2014-2015.

Voor deze bekerwedstrijd kan onze coach Bart Janssens vermoedelijk nog geen beroep doen op aanwinsten Morgan Ato, Kennedy Nwanganga, Alan Wanya en Oussayd Belkouch die nog niet speelgerechtigd zijn.
De kern zal worden aangevuld met enkele beloften, die in de voorbereiding zeker hun mannetje hebben gestaan :

Jef Snyders – Simon Van Geet – Jean Michel Hoebregs – Jeroen Vanderheiden – Zinho Chergui – Yannick Vandersmissen – Nicolas Robin – Jens Verbeek – Dries Hulsmans -Sonny Baik – Johan Ella Ella – Erivelton Paulo Da Silva – Maxim Van der Auwera – Oliver Naessens – Dries Verlinden – Mohammed Mansaray.

De wedstrijd vangt aan om 16:00. Allemaal Samen naar het stadion. Forza ASV Geel 🔵⚪👊