The sky is the limit! Voor de 8e speeldag stappen onze jongens de bus op voor de verre verplaatsing naar Châtelet. De ‘Wolven’ uit Henegouwen met stamnummer 725 spelen in groen-witte clubkleuren. Hun thuishaven in het Adrien Murastadion, Rue des Sablières 87, 6200 Châtelet. Een verplaatsing van een dikke 1u30 minuten. Sinds 2017/2018 speelt onze volgende tegenstander in de eerste amateurliga. Vorig seizoen kon het ternauwernood de barrages vermijden ten koste van Hamme. In het tussenseizoen trok de club heel wat nieuwe spelers aan uit de lagere amateurklassen. Dit seizoen nestelt de club zich voorlopig in de buik van het klassement op de 10e stek met 9 punten, exact evenveel als ASV Geel. Opmerkelijk is dat de ‘Wolven’ nog maar 6 doelpunten tegen kregen en slechts 5x konden scoren tot nu toe. 4 staan hiervan op naam van Quentin Vanderbecq. Iemand die we zeker zaterdag in het oog moeten houden! Ook loopt er een ex-Rode Duivel rond met Alex Czerniatinski als coach-manager.

Na de knaller van vorige week tegen Heist lijkt ASV Geel definitief uit de startblokken geschoten. Defensief staat de verdediging op punt en in aanvallend opzicht is het vizier van Martin Suarez op scherp gezet na zijn hattrick. Onze coach Bart Janssens heeft, na alle euforie en feestgedruis, het team terug met de voeten op de grond gezet en de focus op de volgende wedstrijd gericht. Immers is de tijd nu aangebroken om de eerste punten buitenshuis te gaan sprokkelen. Laten we de positieve lijn doortrekken van laatste weken en volop voor de 9/9 en de eerste punten buitenshuis gaan! Allemaal samen!

Onze kern mist nog steeds Peeters (rug), Lagouireh (kuit) en El Ansri. Hij revalideert van een verrekking van de kruisband. Simon van Geet is geel geschorst en Nuyts (knie) werkt hard verder aan zijn comeback.

Kern: Caubergh – Dautzenberg – Matarrese – Vanderheiden – Verbeek – Thijskens – Hoebregs – Thuys – Lokando – Bernardinho – Gobitaka – Merabai – Nakhid – Lumanza – Martin Suarez

Foto: Mieke Jacobs