Beste supporters van ASV Geel,

Een nieuw seizoen, nieuwe kansen …

Onze club is de laatste maanden in transitie en ondergaat een grote metamorfose, dat is een vaststaand feit.

Zo zijn er ook in de bestuurskamer enkele ‘nieuwe’ gezichten, die we graag aan u willen voorstellen :

Nadat Limburgs ondernemer Benny Hoebregs in volle Coronacrisis onze club een ultieme reddingsboei toegooide, kan de relance van het nieuwe ASV Geel 2.0 beginnen.
Met Benny krijgen we een voorzitter aan het roer die een neus heeft voor innovatie en opportuniteiten, en die op een diplomatieke manier mensen kan aansturen.
Hij wil van ASV Geel een echte community maken.

Met clubicoon Vic Keersmaekers op kop beleefde het toenmalige KFC Verbroedering Geel de absolute hoogdagen uit de clubgeschiedenis.
We zijn dan ook enorm trots u te mogen meedelen dat Vic opnieuw aan boord komt als erevoorzitter.
We hopen dat hij mee voor een positieve drive kan zorgen waardoor ASV Geel zich spoedig weer kan positioneren waar het thuishoort.

Op sportief vlak werden – onder leiding van Dirk Foriers (niet op de foto) – in een recordtempo – bergen werk verzet met de uitbouw van een technische staff (the magnificent seven) en een zeer sterk team, dat in een professionele omkadering kan werken en met de nodige ambities in eerste provinciale aan de aftrap wil komen.             Het aantrekken van kleppers zoals Sherjill MacDonald en Roel Van Hemert laat dit overduidelijk zien !

In het huidige moderne voetbal kan je tegenwoordig enkel overleven door jezelf als club iedere dag opnieuw weer uit te vinden.  Vele clubs willen overleven door in zee te gaan met buitenlandse investeerders.
ASV Geel wil het anders aan pakken en voluit gaan voor lokale verankering.                           Om dit commerciële win-win concept uit te rollen werd met Dieter van Aken een zeer ambitieuze persoonlijkheid aangetrokken. Dieter was heel wat jaren lid van de Geelse supporterskern en kent dus zijn blauw-witte clubgeschiedenis als geen ander.

Supporters informeren en met hen communiceren mag absoluut geen dode letter blijven bij het nieuwe ASV Geel.
Sinds enkele jaren beschikt de club over een uitgebreid mediateam.
Website, social media, live verslaggeving, interviews … met deze enthousiaste groep o.l.v. Pat Maes heeft ASV Geel een grote troefkaart in handen.
Wouter Luyckx, ook al een supporter van het eerste uur, zal het mediateam in het dagelijks bestuur vertegenwoordigen.

Naast deze nieuwkomers, mogen we absoluut de andere bestuursleden niet vergeten te vermelden, zij die al meerdere jaren Allemaal Samen aan de kar trekken :

-Johan Thielemans, stadion- en veiligheidsverantwoordelijke De Leunen

-Marc Vandesande, voorzitter ASV Geel jeugd

-Paul Taels, financieel beheer

-Jan Hannes, gerechtigd correspondent

Nog even door die vervelende Coronacrisis heen bijten en dan hopen wij  u binnenkort weer in grote getale te mogen ontmoeten in het Zotste stadion van de wereld.

Op De Leunen (en ook buitenshuis !) gaan we knallen ! 🔵⚪️👊