Ruim honderd nieuwsgierige fans waren opgedaagd voor de eerste open training van het nieuwe seizoen.
De club trakteerde met een ijsje, en dat werd duidelijk gesmaakt door de talrijke aanwezigen.
Het oefenveld lag er machtig goed bij – alle credits alweer voor onze groundsmen toppers – en de crew van Tom Schipper keek haar ogen uit.
Lees hier het artikel uit Het Belang Van Limburg over de coming man op vlak van terreinverzorging – niet toevallig een ASV’er!

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20240716_96282770

De Geelcoach maakte een punt en legde er onmiddellijk de pees op, niet met saaie looprondjes, maar met gevarieerde baloefeningen.
Jean-Michel Hoebregs, Thijs Van Pol en Andrei Dragomir waren er nog niet bij wegens vakantie, maar voor de rest tekende de voltallige A-kern, aangevuld met enkele talentvolle beloften, present.
Ook van de partij na een lange revalidatie was Amin Oilil; wat deed het deugd om hem opnieuw in actie te zien!
Onze jonge aanwinsten Senne Van Dijck, Dries Heylen, Glenn Toussaint en Matisse Neuts pikten moeiteloos het niveau op en zullen ongetwijfeld voor de nodige gezonde concurrentie kunnen zorgen.

Spelers Sven Joosten en Raf Hannes hadden achteraf nog net voldoende puf voor een interview bij onze moeder voetbal24.be.

https://www.voetbal24.be/news/ruim-100-supporters-zien-verbroedering-geel-pittig-trainen-op-eerste-training?#mthz4lgbdwo

De eerste schooldag werd na een verkwikkende douche afgesloten met een natje in BarBeau.
Donderdag traint de groep opnieuw in Sportpark De Leunen, dit weekend gaan onze spelers op teambuilding naar ODK-Fest in Meeswijk, georganiseerd door de familie van onze nieuwe nummer 8, Toon Opdekamp.